15. juli 2021: Udstillinger i Middelfart og på Rømø

Forår og sommer 2021 har i høj grad stået i maleriets tegn.

Jeg har haft super travlt i mit atelier i Vollerup, og har malet mange nye malerier i flere størrelser. Ud over, at det er dejligt og givende at male dem, så har det været så skønt, at jeg havde nok malerier klar til at kunne deltage i to store udstillinger på én gang 🙂

Som tidligere skrevet, så har jeg siden marts haft lige knap 20 malerier hængende fast hos Feriepartner i Havneby på Rømø. Den 7. juli bragte jeg yderligere cirka 30 malerier med mig, da vi afholdt en mere officiel udstillingsaften med udsendte invitationer, kransekage og lidt bobler. Det var en dejlig aften, som vi vil gentage igen i august – denne gang dog en torsdag aften, hvor der samtidig er By Night med mange mennesker (turister og fastboende) i byen. Det glæder jeg mig til.

I perioden 18. maj til 30. juni var jeg gæste-udstiller med 12 malerier ved Galleri Engholm i Middelfart. Det er et spændende galleri, som har 14 fast tilknyttede søde og dygtige kunstnere. De udstiller flotte malerier … men også smukke smykker, super flot kurveflet, spændende keramik m.v. Det var min første udstilling ved et professionelt galleri. Det var meget spændende og lærerigt for mig. Middelfart er i øvrigt fyldt med gallerier og kunstnere – så inspirerende!

Se her nogle af mine malerier fra udstillingen i Middelfart: 🙂