Profil

Berit Sørensen – Kunstmaler fra Sønderborg

I bund og grund er jeg autodidakt – altså selvlært, og min store passion for at male og udtrykke mig kreativt blev først for alvor vakt til live for få år siden.

Jeg brænder for at skabe malerier, der er kan være smukke, spændende, tankevækkende eller provokerende.

Mine malerier

Jeg maler typisk meget farverige malerier med akrylmaling, og altid på lærred af højeste kvalitet. Jeg bruger pensel og spartel, men også andre teknikker. Motiverne spænder fra figurativ realisme til mere abstrakte kompositioner, hvor penslerne og spartlerne får deres helt eget liv og udtryk.

Alle malerier er håndmalede unika-værker, og er forsynet med ophæng og signatur.

Selvom jeg føler mig knyttet til hvert eneste maleri, så har jeg et ønske om, at mine malerier skal give glæde for andre end mig selv. Så derfor har jeg nu åbnet mit eget galleri her i udkanten af Sønderborg 🙂 Se nogle af mine malerier her på hjemmesiden, og besøg mit galleri i åbningstiden, eller kontakt mig for at aftale et tidspunkt, der passer dig. Maleriernes farver og strukturer kommer jo først rigtig til deres ret, når man ser dem i virkeligheden.

Dit hjem er dit frirum. Et unika maleri på væggen tilfører dit hjem et personligt præg samt energi, spænding og kant i et samspil med din øvrige indretning.

Se mine kontaktoplysninger under menuen: Kontakt